آزمون گردشگری اینترنشنال - Quiz Tourisme International

آزمون گردشگری اینترنشنال - Quiz Tourisme International

دانلود - آموزش - جزوه - نمونه سوال - کتاب - فیلم - گردشگری اینترنشنال - Reza Aliyari
آزمون گردشگری اینترنشنال - Quiz Tourisme International

آزمون گردشگری اینترنشنال - Quiz Tourisme International

دانلود - آموزش - جزوه - نمونه سوال - کتاب - فیلم - گردشگری اینترنشنال - Reza Aliyari

1-6-3 . چهار دهم ژوئیه روز جهانی کباب - World Kebab Day - کباب زدن سفرای بریتانیا در ایران - سایمون شرکلیف Simon Shercliff .

چهار دهم ژوئیه روز جهانی کباب .


1-6-3 .  چهار دهم ژوئیه روز جهانی کباب - World Kebab Day - کباب زدن سفرای بریتانیا در ایران - سایمون شرکلیف Simon Shercliff  .


World Kebab Day .






کباب زدن سفرای بریتانیا در ایران .


سایمون شرکلیف .


Simon Shercliff .


سایمون شرکلیف - Simon Shercliff - سفیر بریتانیا در ایران به مناسبت " روز جهانی کباب " با انتشار ویدیویی نوشت : (( چهاردهم ژوئیه روز جهانی کباب است و کباب های ایران هم در جهان خیلی معروف است )) .


دویچه وله‌ فارسی .


15 - 07 - 2023 .


راهنمای عمومی گردشگری .


United Kingdom .


Video Download: https://www.namasha.com/v/wIqK5KBl .


http://quiztourisme.ir/2023/08/28/post-163/ .

1-6-2 . آیا نمک برای سلامتی ضرر دارد ؟ - ترانه فتحعلیان - بی بی سی فارسی - راهنمای گردشگری سلامت - BBC .

آیا نمک برای سلامتی ضرر داره ؟


1-6-2 .  آیا نمک برای سلامتی ضرر دارد ؟ - ترانه فتحعلیان - بی بی سی فارسی - راهنمای گردشگری سلامت - BBC .






میدونید که بعضی وقت ها میزان نمک توی دو تیکه نون بیش تر از میزان نمک در یک بسته چیپس کوچیک .


سازمان جهانی بهداشت توصیه میکنه که بزرگ سالان روزی کم تر از 1 قاشق چای خوری نمک بخورن .


اما خیلی از ما ها بدون این که بدونیم بیش تر از 2 برابر این مقدار نمک می خوریم .


خیلی از ما ها مثل خود من حتی قبل چشیدن غذا بهش نمک میزنیم .


مقامات بهداشتیم میگن که مصرف نمک در ایران بیش تر از کشور های دیگه اس .


کلرید سدیم فرمول شیمیایی نمک طعام یه ماده ی غذایی ضروری .


نمک به انتقال پیام های عصبی کمک می کنه ، انقباض مایچه ها رو تنظیم میکنه و میزان آب و مواد معدنی بدنُ تنظیم میکنه .


کمبود نمک ممکن باعث گرفتگی عضلات ، حالت تهوع و خستگی بشه .


اما ما همیشه بلور های نمک رو نمیبینیم .


مقدار زیادی از نمکی که میخوریم در غذا های فرآوری شده پنهان .


مثلا در نون که قوت غالب ( Staple food ) خیلیاس و در روز ممکن چند بار مصرفش کنیم .


نمک زیاد عامل فشار خون و احتمال به بیماری های قلب و کلیه ، سکته و سرطان رو بالا میبره .


حالا سازمان بهداشت جهانی از تولید کننده ها خواسته که تا سال 2030 میزان نمک در غذا رو تا 30 درصد کاهش بدن .


کاری که میتونه جان 7 میلیون نفر رو در جهان نجات بده .


این سازمان خم چنین خواسته که بر چسب های بزرگ تری روی بسته ها درج بشه و آموزش هم گسترده تر بشه .


پس قبل از این که روی غذاتون نمک بپاشین ، به خطراتش فکر کنین .


Video Download : https://www.namasha.com/v/kZYV6Dv3 .


http://quiztourisme.ir/2023/08/28/post-162/ .